header banner
Default

Koin Bülteni: Güney Koreli Telekom Devi Kervana, Kripto Para Ürünü Piyasaya Sürecek!


Table of Contents

    Güney Kore’nin kullanıcı sayısı bakımından en büyük telekomünikasyon şirketi olan SK Telecom, önemli bir ortaklık sayesinde yeni mobil kripto para cüzdanını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

    Telekomünikasyon şirketi SK Telecom, blokzinciri analiz firması CryptoQuant’ın operatörü Team Blackbird ile kripto para cüzdanı geliştirmek üzere ortaklık kurdu. İki şirket, sağlanan iş birliği kapsamında “T cüzdan” adı verilen uygulamayı geliştirilecek.

    Kullanıcılar, bu uygulama sayesinde kripto paralarını telefonları aracılığıyla saklayabilecek ve CryptoQuant’ın önem arz eden on-chain verilerinden faydalanabilecekler.

    Atılan bu adım sayesinde sadece kurumsal yatırımcıların değil aynı zamanda bireysel kullanıcıların da veri odaklı kararlar almasına olanak tanınacak.

    SKT’nin Web3 iş ekibi lideri Jong Seung Kim, T cüzdanın Güney Kore pazarında faaliyet gösteren kripto para kullanıcılarına ve gelişen kripto pazarına büyük bir fayda sağlayabileceğini belirtti.

    Konu hakkında detaylı açıklamada bulunan CryptoQuant CEO’su Kiyoung Ju, sağlanan iş birliğinin potansiyel getirilerine yer verdi:

    Yerel telekomünikasyon pazarında lider olan SKT ile iş birliğimiz sayesinde T cüzdan kullanıcılarının kripto paralar konusundaki anlayışını geliştirmeyi umuyoruz. Bu iş birliği, CryptoQuant’ın blokzinciri teknolojisi ve on-chain verilerinin önündeki engelleri azaltma, yalnızca kurumsal müşterilerin değil aynı zamanda genel kullanıcıların da veri odaklı kararlar almasına olanak tanıma ve böylece dijital varlık piyasasında bir kültür geliştirme misyonunu temsil ediyor.

    Son dönemde birçok şirket kripto para cüzdanı piyasaya sürmeye başladı. Jack Dorsey’in şirketi Block’un geçtiğimiz günlerde yeni bir Bitcoin (BTC) donanım cüzdanı çıkarmaya hazırlandığı ortaya çıkmıştı.

    Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

    Sources


    Article information

    Author: Daniel Hays

    Last Updated: 1698224162

    Views: 1059

    Rating: 4.5 / 5 (91 voted)

    Reviews: 80% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Daniel Hays

    Birthday: 2012-11-18

    Address: 932 Deborah Coves, East Melissaland, TX 75147

    Phone: +4222423957981576

    Job: Network Administrator

    Hobby: Coin Collecting, Cycling, Wine Tasting, Chess, Astronomy, Hiking, Bird Watching

    Introduction: My name is Daniel Hays, I am a ingenious, sincere, audacious, expert, Gifted, multicolored, skilled person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.