header banner
Default

Ether overstiger $2100, og Shiba Memu antas å koste omtrent $4,5 millioner


Belangrijkste punten

  • Ether heeft voor het eerst in maanden het niveau van $2.100 overschreden, terwijl de cryptomarkt blijft stijgen.

  • De presale van Shiba Memu nadert nu de grens van $4,5 miljoen.

De cryptomarkt heeft de afgelopen dagen een bullish run doorgemaakt, waarbij de prijzen van de meeste munten met meer dan 5% zijn gestegen. Ether is een van de best presterende spelers op de markt en wordt nu boven het niveau van $2.100 verhandeld.

Shiba Memu blijft nieuwe mijlpalen zetten voor de presale en zal binnenkort de grens van $4,5 miljoen bereiken

Ether bereikt de grens van k

Ether, qua marktkapitalisatie de op een na grootste cryptocurrency, handelt voor het eerst in maanden boven het niveau van $2.100. De rally komt op het moment dat de bredere cryptomarkt de afgelopen dagen uitstekende winsten boekte.

De positieve prestatie komt ook nadat de BlackRock iShares Ethereum Trust eerder deze week in Delaware werd geregistreerd. Beleggers zijn optimistisch dat ‘s werelds grootste vermogensbeheerder binnenkort een Ether ETF zal aanvragen.

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is een Web3-project dat investeerders blijft aantrekken binnen de cryptocurrency-ruimte en daarbuiten. Het project combineert de krachten van blockchain-technologie en kunstmatige intelligentie om het voor individuen en entiteiten gemakkelijker te maken marktcampagnes uit te voeren.

Volgens het ontwikkelingsteam zal Shiba Memu een breed scala aan gebruiksscenario’s hebben voor marketeers binnen de crypto-ruimte en daarbuiten. Shiba Memu zal verschillende activiteiten uitvoeren, waaronder contentcreatie, marketing, advertenties op sociale media en creatieve advertenties.

Shiba Memu zal AI inzetten om de beste creatieve advertenties te identificeren en deze te verbeteren om gebruikers superieure contentmarketingdiensten te bieden.

Het project wordt gelanceerd als meme-token omdat het wil profiteren van de recente sterke stijging van de populariteit van meme-coins. De afgelopen twee jaar zagen meme-coins hun marktkapitalisatie groeien van praktisch $0 naar $35 miljard in 2023.

Shiba Memu verschilt van de duizenden andere meme-coins op de markt omdat het gebruikers praktijkvoorbeelden biedt. Het zou gebruikers in staat stellen marketingstrategieën te creëren, PR-schema’s uit te rollen en campagnes te promoten op relevante forums en sociale-mediaplatforms. Op dit moment is het project beschikbaar op de blockchains Ethereum en BNBChain.

De presale van Shiba Memu nadert de mijlpaal van $ 4,5

De cryptomarkt heeft de afgelopen weken een rally doorgemaakt, waarbij de meeste tokens in de groene zone worden verhandeld.

Shiba Memu heeft zijn uitstekende prestaties in de presale voortgezet en het team heeft nu ongeveer $4,5 miljoen opgehaald.

Het team zal het geld gebruiken om zijn verschillende producten en diensten te ontwikkelen. Het team van Shiba Memu heeft onthuld dat het grootste deel van het geld zou worden gebruikt om de AI-technologie te ontwikkelen.

Het platform zal ook een robotachtig dashboard hebben, waarmee gebruikers kunnen communiceren met de AI, feedback kunnen geven, suggesties kunnen doen, vragen kunnen stellen en meer.

Klik hier voor meer informatie over het presale evenement van Shiba Memu.

Shiba Memu prijsvoorspelling

Hoewel altcoins de afgelopen weken een stijgende lijn vertonen, is het moeilijk om de prijs van Shiba Memu op de korte termijn nauwkeurig te voorspellen, aangezien het project zich nog in de presale fase bevindt. Op dit moment is 1 SHMU echter 0,039925 USDT USDT. De prijs van het token stijgt elke dag om 18.00 uur GMT en zal binnen een paar uur worden verhandeld tegen 0,040150 USDT per token.

Tijdens de eerste presale fase handelde SHMU op $0,011125, en sindsdien heeft het bedrijf een opmerkelijke prijsstijging gezien. Het SHMU-token kan worden gekocht met Ethereum, USDT, BNB en BUSD

Moet je vandaag Shiba Memu kopen?

De cryptomarkt heeft een uitstekend einde van het jaar en investeerders kijken mogelijk naar nieuwe projecten om in te investeren. Shiba Memu heeft het potentieel om een van de beste meme-projecten ter wereld te worden, dankzij zijn nut in de marktsector. Door gebruik te maken van AI- en blockchain-technologieën zou Shiba Memu een enorme adoptie in de marketingwereld kunnen bewerkstelligen.

Op dit moment wordt Shiba Memu’s SHMU verhandeld voor een kortingsprijs omdat het project zich nog in de presale fase bevindt. Het token zou een enorme prijsstijging kunnen ervaren zodra het op cryptocurrency-uitwisselingen wordt vermeld en wordt geaccepteerd.

Sources


Article information

Author: Julie Reeves

Last Updated: 1702554482

Views: 643

Rating: 4.2 / 5 (91 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Julie Reeves

Birthday: 1991-06-12

Address: 6573 Smith Dale Suite 024, Jacksonmouth, DE 79445

Phone: +4683509131213527

Job: Meteorologist

Hobby: Painting, Chess, Rowing, Survival Skills, Puzzle Solving, Playing Piano, Bird Watching

Introduction: My name is Julie Reeves, I am a multicolored, steadfast, candid, esteemed, irreplaceable, venturesome, valuable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.