header banner
Default

De acht meest effectieve strategieën voor het traden met technische analyse


Foto: 3rdtimeluckystudio/Shutterstock

Wil jij ook leren hoe je met technische analyse de beste crypto’s op het juiste moment koopt? Meld je dan hier aan voor Wiebe’s masterclass van aankomende donderdag!

Soms kan je op Twitter enorm waardevolle tweets of threads vinden met betrekking tot traden en technische analyse bij crypto. Vandaag bespreken we een waardevolle thread van een gebruiker genaamd ‘Jordan F’. In deze thread staan tientallen tips voor traders. In deze video licht ik acht van deze tips uit die betrekking hebben op de technische analyse. Naar mijn mening zijn deze tips voor zowel beginnende traders als voor meer gevorderde traders van belang.

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀 Advertentie Bitvavo

8 tips over technische analyse voor crypto traders

VIDEO: De 8 BESTE TIPS voor traden met technische analyse
Nesami - Slim Beleggen

Zo is het bijvoorbeeld voor beginnende traders erg belangrijk om je risico te managen. Ervoor zorgen dat je niet te veel van je geld in één trade gaat stoppen. Ook hoef je niet per se altijd op zoek te gaan naar nieuwe trades, maar kun je ze ook naar je toe laten komen. Tegelijkertijd worden in deze top acht tips voor traders verschillende indicatoren van technische analyse toegelicht die normaal gesproken minder onder de aandacht komen, zoals het gebruik van volume bij trading. Maar ook het bevestigen van een reversal van een downtrend naar uptrend, of andersom, is cruciaal als je een goede trader wilt worden.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Ook kan je een kijkje nemen in de besloten community van Crypto Insiders. Hier leer je samen met alle andere leden over het handelen met crypto, krijg je toegang tot educatieve content en ontvang je dagelijks interessante crypto analyses. De eerste 30 dagen kan je helemaal gratis rond komen kijken. Meld je nu aan voor Premium via deze link!

Post Views: 46

Sources


Article information

Author: Julie Bell

Last Updated: 1702206842

Views: 833

Rating: 4.1 / 5 (37 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Julie Bell

Birthday: 1945-12-27

Address: 25356 Donald Fords Apt. 907, Elizabethville, FL 34616

Phone: +4278271428811421

Job: Virtual Reality Developer

Hobby: Cycling, Wildlife Photography, Meditation, Painting, Basketball, Woodworking, Knitting

Introduction: My name is Julie Bell, I am a exquisite, artistic, steadfast, radiant, risk-taking, forthright, Precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.