header banner
Default

Hack de crypto-chase: Vechain, het laatste crypto-probleem, opent de deur


postnl-crypto-stamp-NFT

Foto: Shutterstock/Lea Rae

Na weken van cryptische puzzels, uitdagingen en raadsels, is het tijd voor de laatste en vierde hint van PostNL’s spannende ‘Hack de crypto chase’. Maar voordat we je onderdompelen in deze finale-puzzel, laten we even stilstaan bij het avontuur dat achter ons ligt. Bij de start van deze intrigerende zoektocht kregen deelnemers een raadselachtige hint over een wachtwoord, met een knipoog naar de maand van lancering van Cardano in 2017. Dit zette de toon voor wat een maand vol mysterie en opwinding zou worden. De tweede hint navigeerde ons door het Ethereum-universum en bij de derde hint werden deelnemers geleid naar het koninkrijk der dieren. Velen zullen al hersenkrakend op zoek zijn gegaan naar de antwoorden op deze raadsels, maar tot vandaag ontbrak nog het laatste puzzelstukje. Mocht je nog even een uitgebreide opfriscursus nodig hebben, dan kun je de recap van het spel tot nu toe lezen! Deze laatste hint is gebaseerd op het VeChain netwerk.

Wat is VeChain?

VIDEO: A crypto safety hack!
REX
VeChain is een toonaangevend blockchainplatform dat is ontworpen om de efficiëntie van supply chain management processen te verbeteren. Of het nu gaat om het traceren van de oorsprong van een product, het authenticeren van luxe goederen, of het verzekeren van voedselveiligheid, VeChain staat voor transparantie, authenticiteit en vertrouwen. Ben je klaar voor de laatste puzzel? Hier komt hij:  VeChain – Chain + stigt = ?

De prijzenpot

VIDEO: How I hacked a hardware crypto wallet and recovered $2 million
Joe Grand
Vergeet niet waar je het allemaal voor doet! Voor de gelukkige deelnemers wacht er een prachtige prijzenpot. Van die felbegeerde gouden crypto stamp bezet met maar liefst 20 gram puur goud tot premium abonnementen en cryptoboeken. Zorg dat je jouw antwoord op tijd indient en maak kans op een van deze geweldige prijzen! Denk je dat je het antwoord weet op basis van alle gegeven hints? Vul jouw oplossing hieronder in. En wie weet ben jij degene die de mysteries ontrafelt en er met de hoofdprijs vandoor gaat!

Raad het wachtwoord

VIDEO: How to Hacked BITCOIN WALLET. Bitcoin Address Search Cheat. 2023-2024 [Update] 1,2,3,4 btc
lalanay1

Heb je genoeg gelezen en weet je het al? Vul hieronder je antwoord in.

  Dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan deze unieke chase. Het was een avontuur dat we niet snel zullen vergeten. Blijf alert voor meer spannende initiatieven van PostNL in de toekomst! De NL crypto stamp 2 is sinds deze week ook verkrijgbaar via de website van PostNL voor €9,25. De verkoop gaat hard, dus wees er snel bij als je beslist niet buiten te boot wil vallen!

Sources


Article information

Author: Lori Pena

Last Updated: 1698613683

Views: 1070

Rating: 4.1 / 5 (99 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lori Pena

Birthday: 1914-03-06

Address: 59888 Robert Roads, Johnnyfort, WY 87509

Phone: +3900336863073685

Job: IT Support Specialist

Hobby: Animation, Coin Collecting, Traveling, Running, Billiards, Scuba Diving, Bird Watching

Introduction: My name is Lori Pena, I am a Precious, forthright, resolved, vibrant, dazzling, risk-taking, Gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.